Moduli

Seznam modulov v sistemu GaiAurora.

e.Trgovina 830,00 €
S tem modulom je omogočena neposredna prodaja in naročanje preko interneta in hkrati z možnostjo varnega plačevanja preko interneta.

Celotna naša spletna stran je oblikovana po vzoru e.trgovine. Lahko ste opazili, da skoraj vse kar na vsaki strani vidite, lahko tudi takoj naročite.


e.Trgovina omogoča:
:administracija izdelkov in storitev
:večjezičnost
:e-mail obveščanje kupcev
:vnos izdelkov s pomočjo exel datoteke
:iskalnik
:plačevanje:
- kreditne kartice
- moneta
- predračun
-statistika nakupov

e.Naročilnica "Quick SEND & GET" 200,00 €
Najbolj zgovoren praktičen primer tega modula je naša e.Naročilnica, ki si jo lahko ogledate pri kliku na povezavo "Po meri".
S tem modulom ponudite uporabnikom popoln nadzor in vpogled v oblikovanje cene, glede na količino izdelkov ali storitev.

Hkrati je ta modul tudi poenostavljena verzija e.Trgovine. S klikom na gumb "Send" ali "Pošlji" sistem poš¡lje vsebino naročila in kontaktne podatke naročnika v vaš in naročnikov elektronski poštni predal (e-mail).

e.Naročilnica omogoča:
:administracija izdelkov in storitev
:večjezičnost
:e-mail obveščanje kupcev
:vnos izdelkov s pomočjo exel datoteke

knjiga gostov 90,00 €
Z knjigo gostov pridobite odziv vaših obiskovalcev spletne strani. Prav tako lahko knjiga gostov služi za oddajo naročil ali postavitev vprašanj. Stran postane bolj zanimiva in interaktivna.

knjiga gostov omogoča:
:administracija vpisov
:obveščanje po elektronski pošti
:sortiranje po kategorijah

novice 50,00 €
Objava novic pritegne uporabnika spletne strani. Z novicami uporabnika obveščate o vaših aktivnostih. S tem pridobite redne obiskovalce. Vsebine novic naj bodo atraktivne in resnične.

RSS 30,00 €
RSS (Really Simple Syndication) je preprost način za hiter pregled informacij iz različnih spletnih strani. Tehnologija, ki deluje na podlagi XML-a omogoča spletnim stranem, da uporabnike s pomočjo RSS kanalov nevsiljivo in v realnem času obveščajo o novostih. Je idealen nadomestek za pogosto obiskovanje naljubših spletnih strani v lovu za novicami ali naprimer obveščevanje o le-teh preko elektronske pošte. Največja prednost je, da dobimo izključno le vsebine brez vseh nepotrebnih dodatkov in olepšav!

e.Novice (mailing lista) 50,00 €
Svojim obiskovalcem lahko pošiljate aktualna obvestila. e.Novice skoraj vedno izboljšajo prodajo in prepoznavnost.

e.Novice omogočajo:
:administracija naročnikov
:samostojno odjavo - prijavo naročnikov

koledar-rokovnik - tedenski 60,00 €
Posebni koledar za prikazovanje dnevnih dogodkov, denimo predavanj ali seminarjev. Trajanje dogodkov je prikazano do minuto natančno z barvnim trakom. Tako lahko obiskovalci s preprostim pregledom uskladijo svoj urnik z urnikom dogodkov. Vsi dogodki so lahko opremljeni z  dodatnimi informacijami.

koledar dogodkov - mesečni 75,00 €
Napredni spletni koledar z veliko izbiro možnosti prikazovanja. Poleg dneva in ure lahko vnesete tudi trajanje, opis in kategorijo dogodka. Modul ima tudi odličen sistem za ponavljanje dogodkov (denimo predavanja). Nastavite lahko tudi dneve, ob katerih se ponavljajoči dogodki ne prikažejo (na primer, ob praznikih). Koledar omogoča dva prikaza - mesečni po dnevih in tedenski po dogodkih (rokovnik).

e.Galerija z naključnim prikazom fotografij 55,00 €
Ta galerija avtomatsko generira naključno izbiranje in prikazovanje fotografij, s čimer se doseže povečana dinamika vaše spletne strani.

e.Galerija s seznamom 65,00 €
Galerija na vstopni strani prikaže seznam vseh podgalerij z opisi in eno sliko iz galerije. Po izboru se prikaže osnovna galerija z možnostjo vnašanja na seznam. Slika v seznamu je lahko določena ali se naključno izbere izmed vseh slik v galeriji.

anketa 45,00 €
Preprosta spletna anketa z možostjo izbire enega izmed odgovorov in takojšnjim prikazom rezultatov.
Ankete lahko arhivirate in omogočite prikaz rezultatov arhiviranih anket.

FTP za nalaganje datotek 50,00 €
Omogoča nalaganje glasbenih, slikovnih, tekstovnih itd. Uporabniki spletne strani lahko te datoteke prenesejo na svoj računalnik ali si jih samo ogledajo. Vsebine so lahko zaščitene z prijavo ali članstvom.

kazalo spletne strani 30,00 €
S pomočjo tega modula bodo vaši obiskovalci dobili pregled nad vsebino vaše spletne strani. Modul omogoča prikaz dodaten opis posameznega menija vaše spletne strani.

prikaz statistike obiskanosti vaše spletne strani 30,00 €
Vsekakor si želite imeti vpogled v obiskanost vaše spletne strani. In ta modul vam jo nudi. Videli boste lahko koliko je bila obiskana vsaka posamezna stran vašega spletišča, kdaj, od kod, s katerim operacijskim sistemom in brskalnikom in še in še... za vašo statistiko pomembnih podatkov.

Usmeritev