Vi o nas

Živa Center doo – za nego telesa, odnosov in okolja

Danes je računalniška podpora in idejna rešitev spletnih strani ključna za promocijo podjetja. Računalniški partner, ki si ga podjetje izbere je dolgoročna naložba.

S podjetjem Aurora et Thor sodelujemo že od začetka našega poslovanja, od leta 2004. Uspešno smo razvili spletno trgovino: //shop.zivacenter.org , edinstven koledar prireditev www.zivacenter.org , in več spletnih strani po naročilu : www.logona.si , www.sante.si , www.logona.hr , www.bitizenska.org .

Kot podjetniku mi največ pomeni ekonomičnost rešitve, odzivni čas izvajalca in pa možnost samostojnega upravljanja spletnih strani. Iz tega vidika si naš partner Aurora et Thor zasluži čsto desetko in jim želim še naprej stabilno in uspešno poslovanje.
Marjan Korez, direktor

CMSR - Slovenian Business Portal

Izredno zadovoljni smo s sodelovanjem s podjetjem Aurora et Thor.
Za spletišče  Slovenian Business Portal smo skupaj razvili nov koncept elektronske knjige s celostranskimi oglasi, ki je zdaj objavljena na nekaterih najpomembnejših svetovnih informacijskih servisih. 
V podjetju Aurora et Thor so uspeli v celoti uresničiti vse naše zamisli. Izdelali so učinkovito in za uporabo prijazno orodje, ki nam omogoča, da sami z lahkoto spreminjamo in dodajamo vsebine.
Navdušila nas je kvaliteta njihovih storitev, zanesljivost, razumevanje in upoštevanje naših idej, kreativnost njihovih rešitev,  hitrost izvedbe zelo zapletenega projekta in ne nazadnje tudi cena. 
Tudi po zaključku projekta smo zelo zadovoljni s kvaliteto, hitro odzivnostjo in prijaznostjo podjetja Aurora et Thor  pri storitvah vzdrževanja in podpore.
Vladoša Milenkovič CMSR
urednica Slovenian Business Portal in e-knjige Doing Business in Slovenia

JRS Jezuitska služba za begunce -Slovenija

Pri podjetju nam je bilo všeč, da so prisluhnili našim željam, ob novi podobi naše spletne strani. Stran je bila hitro in kakovostno izdelana. Podjetje nudi tudi izobraževanje za administracijo strani ter vso tehnično podporo, za kar smo jim hvaležni. Ko jih pokličem, ob kakšnem problemu, nam takoj priskočijo na pomoč in nas obiščejo ter odpravijo problem. 
Za vse zgoraj navedene kareteristike - ostajamo zvesti temu podjetju!
Robin Schweiger
www.rkc.si/jrs

Društvo moderatorjev Slovenije

Pri sodelovanju s podjetjem Aurora et Thor d.o.o. cenim predvsem zelo hitro odzivnost, veliko odprtost in posluh, s katerimi realizirajo naše ideje. O profesionalni izvedbi ni nobenega dvoma! V olajšanje mi je, da je za našo spletno stran poskrbljeno "na ključ", kar pomeni, da vzdrževanje, posodobljanje in podobne tehnične storitve, potekajo z vestnim odnosom našega skrbnika. Sodelovanje z g. Dominikom je kot "usklajeno in tiho plutje po bistri reki".
Natalija Vrhunc
zastopnica društva
www.drustvo-moderatorjev.si/

.
Usmeritev